Witam wszystkich zgromadzonych na tym forum dotyczącym spółki Ronson. Zamierzam jak zwykle nieco was wzruszyć, a nawet poruszyć, bo sennie tu niczym na kiepskim spektaklu w kiepskim teatrze i do ziewania się zbiera. Od czasu do czasu ktoś z was napiszę kilka słów, że niby już prawie dobrze, że zaczyna się trend wzrostowy i takie tam banialuki. No to ja może poproszę o coś bardziej konkretnego. Przydałaby się analiza techniczna, ale nie jakaś nie wiadomo jaka i skopiowana nie wiadomo skąd, tylko napisana przez któregoś z was. Czy znajdzie się więc na tym wątku orzeł ?
No nie obrażajcie się na mnie, już mam taki styl, trochę podpuchy nie zaszkodzi, tym bardziej, że właśnie kończę swoją własną analizę techniczną Ronsona i jeśli mnie poprosicie, to ją oczywiście tu zaprezentuje. No może nie ze wszystkimi szczegółami, coś przecież muszę zostawić dla siebie i czytelników mojej przyszłej książki, ale i tak zaręczam wam, że będzie to najlepsza analiza techniczna jaką kiedykolwiek, ktokolwiek zrobił dla akcji tej spółki.
Bo widzicie ja jestem taki kolorowy wiatr. Gdzie zawieje, tam coś się dzieje.