Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,39 zł , zmiana od tamtej pory: 76,98%

witam kolegów i koleżanki też 19 października 2015

Witam wszystkich zgromadzonych na tym forum dotyczącym spółki Ronson. Zamierzam jak zwykle nieco was wzruszyć, a nawet poruszyć, bo sennie tu niczym na kiepskim spektaklu w kiepskim teatrze i do ziewania się zbiera. Od czasu do czasu ktoś z was napiszę kilka słów, że niby już prawie dobrze, że zaczyna się trend wzrostowy i takie tam banialuki. No to ja może poproszę o coś bardziej konkretnego. Przydałaby się analiza techniczna, ale nie jakaś nie wiadomo jaka i skopiowana nie wiadomo skąd, tylko napisana przez któregoś z was. Czy znajdzie się więc na tym wątku orzeł ?
No nie obrażajcie się na mnie, już mam taki styl, trochę podpuchy nie zaszkodzi, tym bardziej, że właśnie kończę swoją własną analizę techniczną Ronsona i jeśli mnie poprosicie, to ją oczywiście tu zaprezentuje. No może nie ze wszystkimi szczegółami, coś przecież muszę zostawić dla siebie i czytelników mojej przyszłej książki, ale i tak zaręczam wam, że będzie to najlepsza analiza techniczna jaką kiedykolwiek, ktokolwiek zrobił dla akcji tej spółki.
Bo widzicie ja jestem taki kolorowy wiatr. Gdzie zawieje, tam coś się dzieje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.