Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,38 zł , zmiana od tamtej pory: -99,28%

witam inwestorow

witam to znowu ja a jak ja jestem to bedzie dobrze sprzedalem prc po 1.52 gdzie szedl jeszczena 1.65 ale powiedzialem sobie ze trzeba mala lyzeczka i znowu jestem zrobilo sie male zamieszanie mala panika otoz moi mili trzeba znow wchodzic tym razem moze jutro moze pojutrze to jeszcze zjedzie do 1.34 taka jest moja ocena i nikt nie musi sie ze mna zgadzac ja kupuje przy takim kursie byc moze odbije jutro troche ale nie ludzcie sie bo bedzie przy podbitce wywalanko dopiero jak zjedzie na 1.34 na koniec sesji to trzeba zbierac wiem ze niektorzy sie ubrali ale nie kupuje sie akcji gdzie ida juz kilkadziesiat % do gory trzeba zawsze czekac na gleboka korekte ktora wlasnie nastepuje pozdrawiam
  • witam inwestorow Autor: ~gregor555
  • Re: witam inwestorow Autor: ~gregor555

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROCHNIK 0,00% 0,01 2019-01-17 15:19:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.