Forum Giełda +Dodaj wątek
JA dalej mam dobry nastrój :-)
Kto ma mało akcji i możliwość sprzedać z niewielką stratą nie przekraczającą 10 % zapraszam :- )
Siać panikę każdy może, zawsze jest łatwiej krytykować, to prawda znana od lat.
Aby stać się milionerem ryzyko jest jak najbardziej wskazane...jeśli nie potrafisz grać na giełdzie, to pracuj na etacie...tam masz pewniejszy zysk, ale nigdy nie będziesz bogaty.
Żal mi, nie naganiaczy na spadki ale ludzi, którzy im uwierzą, bo to oni najwięcej tracą.
Nikt nie nagania z czystej satysfakcji lecz dlatego, ze ma w tym jakiś cel.
Wiele osób prosi mnie, bym coś zrobił wybił kurs zrobił zakupy itp. Ale powiem wam wprost
Że siła w tej spółce nie tkwi w jednym czy paru inwestorach posiadających znaczny pakiet akcji...lecz w was wszystkich posiadaczy akcji. Zdecydowaliście się na sprzedaż...zatem niech się tak dzieję.
A TAK NA MARGINESIE>>>KTOŚ KIEDYŚ NA FORUM WSPOMNIAŁ ŻE WIZJONER TO NIE JEDNA OSOBA !!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATLANTIS -7,05% 1,45 2026-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.