Forum Giełda +Dodaj wątek

wiecie co jest najwieksza zaleta? ja wiem

akcjonariat.
jak widac kazdy trzyma mocno akcje tylko nieliczni oddaja(boja sie korekty albo cos innego upatrzyli), typowi daytraderzy.
wiekszosc trzyma akcje nie wystawiajac ich nawet na sprzedaz bo tu w moment ktos moze im je zgarnac.
jesli sledzicie kurs i transakcje to widac ze wiekszosc jest juz zarobiona ale to niewystarczajaco.
wydaje mi sie ze spokojnie kurs dojedzie do 5-6 zl i na takim poziomie sie utrzyma do czasu konkretnego raportu a wtedy moze spokojnie podjechac do 7-8
dlatego tez ja swoj skromny pakiecik zakopalem i zapomnialem o nim.
jak sobie przypomne o nim po 14 maja(po raporcie kwartalnym)to napewno bede milo zaskoczony
pozdrawiam normalnie rozumujacych
niecierpliwy 2 razy traci
  • wiecie co jest najwieksza zaleta? ja wiem Autor: ~wyciszony

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SMTSOFT 0,00% 8,00 2013-08-07 09:59:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.