Mam nadzieję, że ktoś wstawi bardziej szczegółowe omówienie webinaru. Ja nie mam na to czasu i notatek nie robiłem, ale tak na szybko rzucę kilka haseł: w kwietniu wejście Giftbay na Amazona na rynek niemiecki, austriacki i szwajcarski, wyniki JustPlants w pierwszych dwóch tygodniach satysfakcjonujące i obiecujące, w drugim półroczu kolejny sklep internetowy w nowej branży, jeszcze tajemnica w jakiej kwiecień/maj uruchomienie plantwear Kids, produkty już u fotografa- przed Dniem Dziecka ruszy, wyniki Giftbay w Rumuni satysfakcjonujące, ponad 100 zamówień w krótkim okresie, kilkanaście punktów stacjonarnych/ wysp w galeriach handlowych w ciągu 18 miesięcy na zasadzie franczyzy, trwają rozmowy z minimum dwoma kolejnymi partnerami typu Monnari, Kruk w sprawie wejścia produktów plantwear do ich oferty, w najbliższym czasie rozwój oferty na nowe produkty z mniejszą ilością drewna, głównie biżuteria, nowe linie zegarków z innego materiału niż drewno, całkowicie nowego w najbliższych miesiącach, prognozy osiągnięcia kapitalizacji minimum 48 milionów w ciągu 2 lat. Jak coś mi się przypomni to dopisze. Nie oceniam tych haseł, nie naganiam. Brzmiało to bardzo rozsądnie. Na kurs dzisiaj też przełożyło się mocno.