Jak pisałem jakiś czas temu, czyli ok. - 60% temu, jak w zasadzie tylko we dwoje pisaliśmy na tym forum, twoje wątpliwości wątpiący są wątpliwe. I tym bardziej potwierdzasz to teraz chociażby poniższym swoim wpisem:
Re: IQ Partners co dalej ? Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*] 2016-11-23 10:29
"Witam
ma rosnac zeby ktos kupil te akcje
(...)
Po drugiej stronie mamy silny wzrost
naleznosci krotkoterminowych te pieniadze trzeba bedzie zaplacic w 4 tym kwartale by bank dalej kredytowal dzialanosc tej firmy /kredyt obrotowy/"
Od kiedy to należności trzeba oddać. Raczej otrzymuje się od swoich kontrahentów, w wyniku czego zwiększa się stan kasy otrzymującego. zapłacić to trzeba wartości wskazane w raportach Spółki jako
zobowiązania .Piszesz cały czas( od poniżej 0.10zł ), źle o Spółce. Szczerze, to mam w d...e kondycję finansową Spółki. Dla mnie Spółka był i jest ciekawa i zachęcałem przy tych poziomach tj. ok 0.10 zł, do jej zakupu. Ci co posłuchali nieźle zarobili ( niektórzy ponad 400%, jak zakupili w okolicach 0.05zł. Słuchając ( raczej czytając ) ciebie i czekając biernie, nie wiadomo na co, marnowało się czas na forum i nic nie zarobiło. ty raczej nie masz akcji Spółki, bo czemu miałbyś mieć jak tak zniechęcałeś i zniechęcasz do zakupu od rana do wieczora.
Oj "inwestor", odpuść i nie powtarzaj jak kataryna w jakiej to kiepskiej sytuacji finansowej jest Spółka. zaśmiecasz forum. Niech każdy kieruje się swoim rozumem. I jeszcze jedno. Może kurs rośnie bo wydarzy się czego ty nie wiesz. Rynek wyprzedza dobre wieści.
A wszystkim inwestorom życzę na B2B i innych spółkach, samych zysków. I nigdy w swoich decyzjach nie kierujcie się wpisami na forum.