Forum Forex +Dodaj wątek
Waldemar, żeby było jasne - nie jestem profesjonalnym traderem stosującym dogłębnie analize fundamentalną, więc moje stwierdzenie dot. zjazdu na parze usdpln wynika raczej z kresek i w tym przypadku formacji harmonicznych na edku bo to jest dla mnie punkt wyjscia .
Kluczowe poziomy do ktorych moim zdaniem bedziemy dazyc w pprzybliżeniu na usdpln to 1,83 a na edku 1,15 oczywiście mowie to teraz z pamieci, ale ostatnio o tym kilka razy pisalem
i jezeli chodzi o edka to wystepuje tu zbieznosc z JBD (1,145 - 1,15) , co nie oznacza ze potencalny podjazd nie zatrzyma sie juz maxymalnie na tym poziomie, ale moim zdaniem to minimum

Wyjaśniliśmy sobie, że Bax jest dobrym traderem, świetnie czyta kreski i na ich podstawie prognozuje. - Tak się nam tylko wydaje, ale zobaczysz, że predzej niz pozniej znajdą sie kolejni ktorzy beda watpic i narzekac bo na pewno "bax pewnie pracuje dla finansjery i podaje analizy na przekor faktom" po to by goldmany mogly zarabiac na maluczkich,
czytam juz troche to forum i powiem Ci, ze ta historia czesto sie powtarza, szczegolnie po wiekszych skokach na walutach...