Ta instytucja zablokowała notowania spółki Fintech w ostatni poniedziałek 29.09.2025r.
Tym działaniem okradła ludzi z ich pieniędzy.
Mnóstwo drobnych inwestorów kupiło akcje tej spółki Fintech i teraz mają zablokowany kapitał na lata, albo na za zawsze.
Komisja Nadzoru Finansowego pod pozorem dbania o interes inwestorów okrada ich z pieniędzy, bo notorycznie rozkazuje Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie blokować notowania kolejnych spółek.
Już kiedyś straciłem pieniądze, bo zablokowała notowania odmy Inwestment Friends, która do dziś jest zablokowana, a teraz kolejne straty , bo zablokowała mi Fintech.
To jest złodziejstwo i skandal .
Amber Gold i Getback okradły na miliony biednych Polaków, a Komisja Nadzoru Finansowego idzie w ich ślady.
Nie chciałbym pracować w takiej instytucji antyludzkiej.
Postępowanie K.N.F. powinno być rozliczone i ukarane, bo nie wolno ludzi okradać z pieniędzy złymi decyzjami co do GPW i rynku kapitałowego w Polsce. Inne kursy spółek giełdowych też potrafią mieć gwałtowne wzrosty, a nie są zawieszane na wieki. Czuję się BARDZO OSZUKANY !!!!!! Tak się nie robi zwykłym ludziom. Nie jestem złodziejem, czy banksterem, żebym miał tracić swoje ciężko wypracowane pieniądze.
Drobny Inwestor z Legnicy