Forum Gospodarka i polityka +Dodaj wątek

W.Modzelewski - Jaki miałeś interes, gdy w 2016 r. mówiłeś do swojego

ucznia:
"- "Jaki masz interes, aby wprowadzić to co proponujesz?", „Co ty z tego będę miał?" oraz „Napisz mi to, ….”
Pracuję i napisałem, ponieważ nie mam żadnego interesu i nic z tego nie będę miał."
https://www.bankier.pl/forum/temat_17-mln-kont-prywatnego-kapitalu-emerytalnego-projekt-ustawy,34359237.html

Jaki masz interes, aby teraz jak napisałem co należy zrobić, aby giełda była giełda, a 860 mld zł. ulokowane na lokatach zostało uruchomione i zasiliło giełdę, teraz milczysz i akceptujesz tworzenie następnej po OFE, piramidy finansowej PPK opartej na zasadzie ustawowego dobrowolnego przymusu w wersji angielskiej.
Jaki masz interes, że obecnie realizujesz koncepcję i podejście do prawa w wydaniu J.Kaczyńskiego cyt. "My wiemy, jak w Polsce funkcjonuje prawo, że opowieść o państwie prawa jest kompletną bajką." 
link 
Jaki masz interes, aby twoi uczniowie:
- w rubrykę majątek przekraczający 10 tys. zł. oświadczeń wpisywali samochody nie podając jego wartości. Oni nie ubezpieczają samochodów i nie wiedzą na jaką wartość podają do ubezpieczenia OC.
- ministrowie - prawnicy, odwołują się do wytycznych Komisji Etyki Poselskiej, zamiast powoływać bezpośrednio na przepis ustawy o wykonywaniu mandatu posła i senatora, kompromitują siebie i ciebie wykazując dane wg stanu na dzień 31.12.2018r. Teraz wytyczne Komisji Etyki Poselskiej i J.Kaczyńskiego stoją wyżej w hierarchii źródeł prawa niz ustawy uchwalane przez posłów PiS.
https://www.bankier.pl/forum/temat_krysztalowy-sejmy-zgodnie-z-art-35-ust-3-pkt-1-ustawy-o-wykonywaniu,34419101.html
- po prawie 1,5 miesiącach od złożenia przysięgi przez posłów w ramach równego dostępu do informacji nie mam możliwości otworzenia i porównania tego co piszą na temat majątku posłów dziennikarze ze stanem faktycznym.

Teraz wiemy, dlaczego jak występowałeś przez Komisją VAT-ką nas skręcało jak razem z Chojną-Duch obrażałeś inteligencję tych, którzy widzieli jakie interesy robiliście i co z tego mieliście.
Za 30 tys. zł tak się skompromitować, wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd.