Forum Giełda +Dodaj wątek

W każdym bądź razie koniec marazmu, 1gr., 2 gr.

Przed scaleniem, nawet już nie chciało mi się patrzeć na te notowania ctc, 1gr, 2gr, 1 gr, 1gr, itp., teraz wreszcie można kupić i sprzedać, obroty duże, w ciągu tych pół godziny akcje też się tasują, wreszcie papier jest grany, obracany. Mnie się to bardzo podoba, na to liczyłem po scaleniu. Cena między 2 a 3 zł nie budzi niepokoju, niech się kręci w tym przedziale. Moim zdaniem, im więcej się obróci w tym zakresie cenowym, tym lepiej, większe szanse na wybicie w górę. Jak przełamie 2 zł w dół na dużych obrotach - bardzo zły sygnał, jak wreszcie przebije 3 zł - za tydzień, dwa będzie 5 zł. A z tymi obligacjami jakoś sobie poradzą, podadzą wiadomość, ze "wszystko jest w porządku", ale kurs na tą wiadomość nie zareaguje, bo będzie mocno zagmatwana.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CALATRAVA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.