Forum Giełda +Dodaj wątek
Podejrzewam ,ze i tak nikt nie potraktuje tego powaznie ,ale co mi tam...
Mam 19 lat i w klasie kumpla ...bogatego kumpla ^^
Jego ojciec ma firmę zajmująca się dystrybucją żywności ,
Kilka miesięcy temu odbył się przetarg na obsługiwanie sieci Żabka. Jago wygrało przetarg wykładając dodatkową sumę miliona złotych.
Obecnie Żabki są obsługiwane przez wyzej wspomnianą firmę ojca mojego kolegi.
Jago zaczyna również podobno sprzedawać nieruchomości ,do niej należące.

Ja nie mam zamiaru wchodzić w bezsensowne dyskusje i obrzucanie się błotem
po prostu piszę co wiem
Jeśli to komuś pomoze - super
Jesli ktoś stwierdzi : co ten dzieciak moze wiedzieć... też okej ; ]
Pozdrawiam:)
  • W Doł? Autor: ~zizou
  • Re: W Doł? Autor: ~aa
  • Re: W Doł? Autor: ~roco
  • do zizou Autor: ~brat siostry
  • Re: W Doł? Autor: ~Irek

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00