Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,08 zł , zmiana od tamtej pory: -20,28%

UWAGA ZAKLAD NIE NADPISYWAC PROSZE

Obiektywny poprzedni post wprowadził zamieszanie i by niebylo niedomówień tworzę oddzielny.
Zaproponowałem zaklad:
Napisz do kiedy nie będzie 10 zl i więcej a ja postawie swoją datę.
Albo łatwiej, czy uważasz, że do września 2026 nie będzie 10 zł?
Albo jak wolisz: jaki bedzie maksymalny kurs do września 2026 roku. Ok 3 litry Jacka Danielska moze za dużo. Przegrasz to po prostu napiszesz na forum przeprosiny i obiecasz ze nie będziesz pisac bredni na forach. Daj znać . Jak przegram to ja kupie 3 litry Jacka i napisze oficjalne przeprosiny. Wchodzisz?

By bylo jasne, postawiłeś, że do września 2026 nie bedzie 10 zl, ja postawiłem ze bedzie(myślę ze dużo wcześniej)

Napisz ze potwierdzasz tak by bylo jasne.
Nie wazne ze nie mozesz do tego czasu nie miec akcji.

A co do jacka jak chcesz to mozesz kupic czy wolisz przeprosiny tylko i honorowego litra czystej ? Czy wchodzisz na grubo i jak przegrasz kupujesz 3 litrowego jacka ?
Dzieki za odpowiedz i powodzenia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SNTVERSE -1,22% 4,05 2025-11-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.