Bóg kazał się dzielić, dlatego czuje wielką powinność by zwrócić Państwa uwage na spółke która dotychczas była pośmiewiskiem NC. Zbudowaną na cieżkiej wieloletniej pracy w branży prezesa Richarda Kunickiego i sprytnym pomyśle finansowania pasji (prac badawczych) oraz działalności biznesowej.
Ta spółka ma coś czego nie mają inne... powracający sentyment do spółki, dotychczasowych akcjonariuszy którzy wysiedli jakiś czas temu a dzisiaj widzą swiatełko w tunelu oraz tych którzy dopiero ją znaleźli czy obserwowali
...no i co najważniejsze wielki potencjał zwrotu
Choć na tym rynku przy stosunkowo nie dużym kapitale można zrobić wszystko to wykres też wygląda obiecująco
Nie jestem technikiem ani weteranem giełdowym ale myśle, że moje wypociny przyczynią się do waszej analizy spółki - którą niewątpliwie trzeba mieć w portfelu przez nabliższe lata i w miare napływu nowych informacji akumulować papier. Dlatego nie jest to rekomendacja leszcza a moje prywatne zadanie o spółce która jest moim faworytem
Na dniach pewnie czeka nas symboliczna korekta podczas której wyskoczą ostatni niezdecydowani czy potrzebujący gotówki akcjonariusze i zacznie napływać nowy kapitał od szczęściarzy którzy załapali się na tą wymuszoną besso/hosse a dzisiaj muszą się już ewakuować z balonów których analiza wskazuje na wyczrpanie trendu głębszą korekte lub poprostu są zarobieni
Nie kupuj Virtual Vision gdy będzie o nim głośno a jego produkcje na ekranie telewizora, bo będziesz tego żałował jak ci co nie kupowali dolara po 2zł czy mieszkań przed wielkim bumem budowlanym - kup go już teraz i zakop na lata
Być może to będzie kiedyś twoja emerytura, w którą możesz dzisiaj włożyć mniej gotówki niż w składki emerytalne przez 3 lata i pomnożyć to razy xxx %
Oczywiście nic nie jest tutaj gwarantowane, być może jedno...
Na ew. sukces przyjdzie nam jeszcze troche poczekać więc nie oczekuj że w środe będziesz milionerem
...to nie ta gra