Niestety ale na moje nieszczęście podpisałem umowę na karnet z tymi oszustami w Poznaniu Galeria Green Point regularnie opłacałem karnet przez 14 miesięcy,w marcu tego roku doszczętnie spaliło się moje mieszkanie wraz z całym wyposażeniem po ochłonięciu z szoku i pewność,że nie wrócę tam przez najbliższy rok i będę musiał się przenieść ze względów finansowych poza miasto postanowiłem pozamykać wszystkie z długoterminowe zobowiązania finansowe.Takie zobowiązania jak kablówka,internet,energetyka w zaistniałej tragicznej dla mnie sytuacji nie robiły żadnych problemów z natychmiastowym rozwiązaniem umowy,niestety w przypadku fabryki formy już nie poszło tak łatwo mimo wcześniejszej rozmowy z nimi na temat zaistniałej sytuacji i zapewnienia o natychmiastowym zawieszeniu karnetu w dniu dzisiejszym dostałem przed-sądowe wezwanie do zapłaty za korzystanie z usług klubu.Ostrzegam wszystkich przed tym oszustami,nie podpisujcie żadnych umów z nimi bo w razie jakiś problemów postąpią z wami tak samo szanują was tylko i wyłącznie do czasu regularnego płacenia za karnet.Tu nie chodzi o pieniądze ale o zwykłą przyzwoitość z którą ta złodziejska firma niema nic wspólnego.