Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,14 zł , zmiana od tamtej pory: -99,12%
teraz do wszystkich nikt kto pisze posty tutaj nie ma tylu akcji co fundusze tak ze co kto napisze to jest tylko jego ocena ja pisze jak moze sytuacja wygladac wedlug wykresu to co pisze to sa moje i tylko moje spostrzerzenia nikt nie musi sie stosowac do moicih slow ja widze to tak chodzi mi glownie otych cwaniakow ktorzy maja dostep do poufnychinformacjija takich nie mami gram intuicyjnie dlatego wyrazam swoje zdanie na tym forum jestem jak najbardziej za zeby dmniejsi akcjonariusze mogli zarobici ewentualnieich ostrzec przed gwaltownym spadkiem kurs wedlug mnie utrzyma sie w gore alemusza byc wyniki po pierwsze 21 marca jest ogloszenie za 2015 napewno bedzie lepsze niz rok temu ale rewelacji nie bedzie po drugie jak ktos czytal moje posty wczesniej to wie nie naganiam tylko ostrzegam sadze ze ten miesiac moze byc dobryjezeli chodzi o sprzedaz detaliczna zwlaszcao10 ostatnich dni poniewaz nasi rodacy przyjada na swieta inapewno prc bedie mial wyzsze obrotysprzedarzy ogolnie prc ma malo sklepow ceny sa bardzo wysokiezwlaszcza rage age wiemy ile polacy zarabiaja i kto kupi takie drogie ciuchy nastepna sprawa prc to spolka mocno spekulacyjna np 8 miesiecy spada apozniej nastepuje mocne odbicie jak wiecie ina koniec grudia dolaczyly fundusze ponizej 5 procrntow akcji normalnie nikt nie podaje akcjonariuszy ponizej 5 procent atu biznes radar ot tak poniformowal to kto tu nagania wiem ze postach siedza ludzie co sa umoczeni i czekaja az wyrownaja straty ale tto zalezyod grubych ryb jeszcze raz informuje bedzie dobrze jezeli prc bedzie mial regularnie lepsze wyniki co miesiac przynajmniej o kilka procent funduszom wcale nie zalezy zeby kurs byl 2 lub 3 zloni pierwsi uciekna i zostawia was na lodzie puki co narazie nie widze zagrozenia

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROCHNIK 0,00% 0,01 2019-01-17 15:19:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.