Mogę Ci tylko pogratulować.
Jesli chodzi o MSM to ja dokładnie tym sie kierowałem. Niezależnie czy uda się z robotem to stabilne i zwiększające się przychody powodują że obecna wycena jest śmieszna. Ktos potrzebował kasy dlatego sorzedawal. Kto mądry kupowal. I będzie nadal kupowal.
Słuchałem wywiadów z Prezesem MSM na YouTube to mądry facet. Innowator. Wizjoner. Mnie intryguje jedna rzecz oni maja zdaje się innowacyjny lepszy system pozycjonowania markerów. Pamiętaj że Prezes jest po fizyce. A z jego entuzjazmu doswiadczenua wiedzy i znajomości branży wynika ze mógł z zespołem wpaść na cos innowacyjnego iw tym na formułę robota uniwersalnego ktora moze ma sens. Prezes chce cos po sobie zostawić nie tylko firmę dystrybucyjne. On chce dać ortopedom i chirurgom polskie narzędzie uniwersalne ktore wyznaczy nowy standard w chirurgii ortopedycznej mysle ze on na racje. Do operacji biodra też sie przyda robot. A żaden szpital poza nielicznym nie kupi dwóch różnych szkoda kasy i miejsca. Jesli naucza operatorów korzystania ze sprzętu to przy różnych zabiegach moga go wykorzystać. Najważniejsze jest to co w tym rozwiązaniu jest lepsze od innych. Moze sie niedługo dowiemy ja czekam na prezentację prototypu bo to juz chyba czas. Plus rozpoczęcie certyfikacji MDR.
Przed nami długa droga. Myske ze do 10 potem 20 zl dojdziemy b szybko ale do 100 trzeba będzie poczekać kilka lat.
Co do Yoshi rozważ czy nie wejść mocniej. Poki kurs nie jest razy 2. To tak jakbyś dzis mial kurs 3.50 albo 2.50 na MSM....
To podobna branża. Innowacje medyczne.