Spolka nie cieszy sie duzym zainteresowaniem ze wzgledu na Pana Kunickiego ktory od trzech lat manipuluje inwestorami.Co do bajki nie wiadomo czy ona jeszcze powstanie..
poniewaz rozmowy nadal trawaja.Nie wiadomo co tak naprawde mysli Pan Kunicki, moze tak naprawde chce zrobic zamiesznie wsrod inwestorow i wywindowac kurs wysoko ale tylko chwilowo aby pozbyc sie akcji, nie myslac tak naprawde wogole o ukonczeniu tego projektu a jest duze prawdopodobienstwo na podstawie jego wczesniejszych zachowan.
Dotacje ktore dostali ostatnio 2mln daja szanse ze projekt sie powiedzie ale to jest niewielka suma ktora nalezy wlozyc do produkcji oraz promocji filmu i nalezy o tym pamietac.
Smiesza mnie osoby ktore naganiaja na spadki i nagle po kilku dniach zmieniaja swoje zdanie o 180 stopni.:)
Trailer zostal ukonczony i to jest fakt , nie wiem czy bedzie dostepny w internecie, kto chcial
a moze kto wiedzial :) mogl go zobaczyc dzisiaj w kinie we Wroclawiu wstep byl wolny.
Oczywiscie teraz sie odezwa glosy ze nie bylo pokazu albo trailera jeszcze nie ma :)
A ja napisze ze animacja slimaka byla fajna .....:)
Nie jestem w spolce ale obserwuje ja...