Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,41 zł , zmiana od tamtej pory: -49,08%

Uffff, właśnie skończyłem grać...

Jeszcze gdy nie skonczylem ale kto nie gral niech zaluje polecam sprobowac. Ja dopiero teraz skonczylem swoja sesje bo nie moglem sie oderwac.

Gra nie jest latwa to na pewno. Stawia spore wyzwanie zwlaszcza przy pierwszym podejsciu. Trzeba sie nauczyc co jest wazne i jakie sa priorytety. Jesli chcecie uratowac wszystkich to nie wiem czy to jest do zrobienia. Musialem zaczac poswiecac ludzi by moc isc dalej ale tez to pewnie kwestia tego jak bardzo uwaznie sie gra na poczatku rozgrywki i pilnuje zasobow ktore sa istotne zwlaszcza w dalszej czesci rozgrywki gdzie juz dobrze miec dobrze wyposazonego mechaplexa.

Jest sporo zadan pobocznych ale nie ma szans by wszystkie zaliczyc za pierwszym przejsciem. Generalnie jesli chcesz tutaj zrobic wiecej niz tylko ukonczyc gre czyli zaliczac tez inne zadania to trzeba okrazac ksiezyc kilka razy i uciekac przed sloncem. Mialem pare razy tak ze wkrecilem sie w zbieranie zasobow, budowanie budynkow itd a tu nagle mialem informacje ze slonce sie zbliza i musze uciekac wiec trzeba tego pilnowac,

Z minusow popracowal bym troche bardziej nad paroma rozwiazaniami w oknach bo mozna sie pogubic i nie wszystko jest logiczne za pierwszym razem. Jak juz gralem kolejny raz to nie popelnialem tych samych bledow i lepiej sie orientowalem

Co jeszcze... klimat jest super, gralem do pozna bo sie wkrecilem w atmosfere, gra nawet nie jest mroczna ale po prostu jest klimatyczna muzyka robi swoje i ma cos co wkreca ciezko to opisac najlepiej samemu zagrac ale czuc klimat.

Jestem mile zaskoczony i zamierzam ukonczyc. Koniecznie sami zagrajcie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JUJUBEE -1,15% 0,69 2026-02-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.