Forum Giełda +Dodaj wątek

TVN pójdzie w górę

Panie i Panowie za tydzień, miesiąc lub kwartał wróci na swoje dawne okolice ok 16 zł. Nie mówię to jako wróżbita ale po przeczytaniu kilkunastu dużych inwestorów giełdowych , tzw. eksperci mniej mnie interesują. Widać że dno już osiągnął, niektóre spółki brykają to w górę to w dół. Zdecydowałem się wejść w tę spółkę w cenie poniżej 12 zł bo dno się "uklepuje" nie chce spadać poniżej na dłużej niż 0,5 h. Druga sprawa to duże obroty. Ta spółka cieszy się dużym wzięciem tu nie ma marnych 0,5 mln czy całkiem niezłych 10 mln ale dwa razy więcej. To co jest sprzedawane ma nabywców a oni nie sprzedadzą raczej taniej. To gry wchodzą teraz Ci którzy chcą dopiero zarobić. Oczywiście dużo zależy od USA i wyników w Europie i różnych pustych gestów polityków które jednak mają czasem znaczenie. Ja sam straciłem wiele na giełdzie łapiąc niby zniżki, długo się zastanawiałem która spółka jest warta ryzyka i nawet jeśli spadnie TVN to najpóźniej za rok wyjdzie na 30 do 40% ceny licząc od 12 zł. Każda spółka ma swoje złote 5 minut, cześc spółek już je miała, TVN po spadkach jeszcze nie a mocny skup trwa.

http://gielda.wp.pl/sort,d3,rekomendacje.html#poa oraz http://gielda.wp.pl/isin,PLTVN0000017,wizytowka_notowania.html

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TVN 0,00% 19,92 2015-09-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.