Forum Giełda +Dodaj wątek

TVN CNBC - Mennica ZŁOTY STRZAŁ Pani Katarzyny i Agaty!!

19.11. oglądam i komentuję wywiad Ł.Kijka z Z. Jakubasem
https://www.bankier.pl/forum/temat_l-kijek-tvn-cnbc-biznes-kompletnie-nieprzygotowany-do-rozmowy,12060382.html
20-21.11, br. do godz. popołudniowych nie mogę uruchomić transmisji wideo na żywo tego programu.
Wczoraj wieczorem oglądam wywiad z Prezesem Mennicy i prowadzony przez Panie
program 90 minut i co widzę - w ramach RDO Panie kupiły Mennicę i JUŻ zarabiają 8%.
Moje gratulację. Czyżbyście Panie czytały mój komentarz z 19.11.br. (patrz link powyżej).
Aby zarobić 8% decyzja i kupno musiało nastąpić Mennicę 20 listopada br.
Nie pytam kto was do tego namówił.
Chyba wacet - specjalista od inżynierii finansowej i szczwany lis.

Moja DOBRA RADA - zapamiętajcie ją, aby nie popełnić błędu jaki popełniło RDO 2-3 lat wstecz.

Mennicę KUPUJE się i SPRZEDAJE tylko JEDEN RAZ.
Po sprzedaży można się już tylko przyglądać jak rośnie jej kurs i BAĆ się kupić ją ponownie.

MENNICA to spółka dla PAŃ, pięknych Pań - Izabeli, Joanny, Anny, Agaty i Katarzyny.
Kobiety lubią złoto i pieniądze. Są cierpliwe i potrafią czekać długo - szczególnie wnuczki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MENNICA -2,69% 47,00 2026-01-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.