ale choćbyście kupili 2500 akcji po 4 złote to spółdzielna nie da wam wyjść. Popyt na K ustawiony jest specjalnie pod dolnymi widełkami żebyście nie mieli komu oddać i w razie czego jak wasze akcyjki będą leżały do sprzedania będą mogli wycofać zlecenia przed opuszczeniem wideł. FF wynosi niecałe 5%, ale nie patrzcie na to, to nie Patro, gdzie macie możliwość oddać papier jak będzie mielony na korekcie. Ja nie wskaże palcem kto tu jest naganiaczem, bo nie o to mi chodzi, sami zobaczycie kogo tu na forum jest najwięcej. Piszecie Cloud? Prędzej Abado Real Estete albo i gorzej. Napompują wam kurs karmiąc was tym niskim FF na wzrostach a potem sru do dna albo na spadkach będzie takie niskie TKO, że nie pozwolą wam wyjść i się nie będzie otwierać na sesji. I wtedy stwierdzicie że i tak wam się nie opłaca i zostaniecie z papierem na lata. FF - plus/minus 5%? po dzisiejszym kursie to 11mln złotych za papier w obrocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mało? A SKĄD TO WIEM? BO SAM PRZEROBIŁEM PODOBNY PRZYPADEK I UWIERZCIE MI NIE POLECAM/ a teraz możecie mnie zakrzyczeć, już nie zamierzam więcej się rozpisywać. wasze decyzje i pieniądze. WESOŁYCH ŚWIĄT I ROZWAŻNYCH DECYZJI INWESTORSKICH. pozdrawiam