Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  15,40 zł , zmiana od tamtej pory: -59,74%

tu kazdy ubrany w palta na wiele lat, obysmy wyszli z tego cało XD

reh, misior i spolka ubrani tu po pachy w tego gniota, zrozum najmadrzejszy z nas wywalil po 15 i kiśnie z nas beke, a najbardziej to powinien beknąć prezes ktory w mojej ocenie bardzo slabo zna sie na zarzadzaniu, bo ja mialem etap w swoim zyciu w ktorym podobnie zarzadzalem swoim budzetem jak spolka cherry, mianowicie liczylo sie dla mnie tylko nachlać, rachunki oplacalem z pozyczonej kasy, zarobki marne, zycie ponad stan i toczylem zycie utracjusza.

na szczescie ogarnalem sie i od 5 lat nie tknalem do geby c2h5oh - trucizny jakby nie patrzec

niepodoba mi sie jak zarzadzana jest spolka i bede wyskakiwal z niej, gdybym miesiac temu wyszedl tu i wsiadl w xtb juz bym odrobil sporo strat, ehhh...

i powiem szczerze ze tu by sie przydal niezalezny audyt, mam spore watpliwosci jak pozytkowana jest kasa z przychodów na badania rozwojowe.

Juz milcze. Poczekam co macie do napisania

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CHERRY 0,00% 6,20 2026-01-05 10:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.