Forum Giełda +Dodaj wątek

trzy grosze

No i sie stalo znowu zaczalem w piatek dobierac, glownie dzieki uprzejmosci kogos kto sie ladnie na 4,80 ustawil :). Jesli zacznie schodzic nizej dobiore jeszcze, dlaczego...

...po prostu patrzac co sie dzialo w Spolce od dwoch lat i systematycznie dobierajac, widze dalszy postep i mnostwo rzeczy rozwojowych na ktore czekam. Najnowsze telefony:

- luna - mialem dzis w rekach, wydawalo mi sie ze bedzie dla mnie za duza... ale przed chwila zamowilem.

- q-smart - moim skromnym zdaniem najlepszy budzetowiec na rynku (na razie z danych na papierze, nie widzialem i nie testowalem)

- cube 16 GB - telefon dostal to czego mu brakowalo przy dalej bardzo atrakcyjnej cenie

- funky jest dobry jaki jest na ten kwartal, chyba nie warto w nim grzebac :)

Przydal by sie moze jeszcze odswiezony s-line i 4 kwartal nalezy do myphone, naprawde taka oferta, szczegolnie z cenami jakie oferuja zostawiaja "rodzima" konkurencje daleko w tyle.

Nie widac na razie tego na co czekam od jakiegos czasu i ciagle o tym wspominam - serwis i aktualizacje, czyli cos w jakosc czego warto inwestowac na dlusza mete, nie da rady w tej kwestii jechac na studenciakach na umowe zlecenie... to juz nie ten poziom Spolki i tego typu podejscie moze powodowac nieodwracalne szkody wizerunkowe u klientow, ale...

Zalozmy spadamy na 4 pln, wartosc firmy okolo 32,4 mln. Moje konserwatywne szacunki to zysk 7-8 mln w 2014. Daje to c/z okolo 4, zakladam rowniez, ze firma w przyszlosci moze przy lekkiej poprawie marzy skokowo swoj zysk poprawic (co przy coraz wiekszej rozpoznawalnosci marki jest jak najbardziej mozliwe). W kazdej chwili moze byc tez info o kolejnej umowie z operatorem. Tak czy siak jak zahaczymy o 4 pln to ja zmieniam promile na procenty :).
Inwestuje od lat 12 nigdy nie patrzylem na kreski, wsparcia, opory, od zawsze patrze w branze na ktorych sie znam i moge ocenic produkty, cele rozwojowe i zawsze dobrze mi z tym sie zylo :). Teraz jestem tu ponad dwa lata i sobie poczekam jeszcze. Uwazam, ze zjazd ponizej 4 pln bylby dosc kuriozalny, ale nie zamierzam w takiej sytuacji stac z boku :). Na gieldzie jak na gieldzie zawsze sie cos ryzykuje, ale biorac pod uwage obiektywnie wiekszosc czynnikow i ostatnia przecene, uwazam ta spolke za perspektywiczna... w przypadku jakiejs mega przeceny, licze ze po prostu wza hojnie podzieli wsrod akcjonariuszy zysk za 2014, co zmotywuje do dalszego zbierania :). Pozdrawiam i zycze dobrych decyzji ;).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.