Tym co cieszy najbardziej jest to, że ruszyła sprzedaż i sprzedaje sie dziennie około 2 - 2.5 tyś. sztuk. Jak sie dowiedziałem , że przecena to tylko 25%, byłem przekonany, że sprzedaż nie ruszy(o czym tu pisałem) bo taka promocja już była, na summer sale. Na szczęście sie myliłem. Z dnia na dzień sprzedaż bedzie spadać, ale jest szansa na wykrecenie naprawde dobrych liczb przy niskiej przecenia, co daje duże możliwości przecen na przyszłość. Byłem pozytywnie zaskoczony bardzo wysokimi miejscami w GB , nie spodziewałem się że wyskoczą ponad 300, a mało brakło do pierwszej 100. Naturalnie będzie to spadać. Cieszy ruch na wishliście bo to nowi gracze. Najbardziej martwi spadek ocen. Tu akurat spodziewałem sie, że urosną. Wydaje sie, że zmiany w fizyce nie przypadły większości graczy do gustu. Zobaczymy co zrobi z tym zespół. Co do kursu dalej niski popyt, ale ewidentnie też niższa podaż. Niecierpliwi w większości chyba już pooddawali. Bardzo dużo hejtu, zaczepek i bezsensownych wpisów na forum w ostatnim czasie, naprawdę ciężko sie to czyta.