Spółka w swoich szeregach niema nic co by przynosiło zysk.W takim stanie jak jest obecnie powolutku będzie zjadać swoje kapitały własne choc jest to okres kilkunastu lat więc odległa perspektywa i raczej nie realna gdyż nawet jakby nie było planow na gh to LC wypłacił by resztę pieniędzy akcjonariuszom w tym sobie i zamknął interes a nie bezsensownie je przejadał.Na dzien dzisiejszy wycena tej wydmuszki to około 2 razy więcej niż wynoszą jej kapitały.Pytanie jakie się nasuwa to dlaczego kurs trzymany jest na tak wysokim poziomie jak spokojnie mógłby zejśc na 40 groszy a i tak przy tym co jest obecnie było by drogo.Coś jest na rzeczy i chodzi o to by nie kupić tanio tych akcji.Odkąd wykreciłem tu ładne kółeczko i zabrałem naszemu rozgrywającemu który robi tu 90% sztucznego dziennego obrotu pare set tysięcy akcji to zaraz poszło do góry na 0,64 bez informacji chyba tylko po to bym oddal je z powrotem co zresztą uczyniłem.Nie będę ukrywał ze czaje się na ponowne kółeczko milionem akcji ale by zebrać taką ilośc musiał bym pchnąc w okolice 0,65 a mam przeczucie ze nie udało by mi się w szybkim terminie wyjśc z tego z zyskiem.Odnoszę wrażenie że na poziomy 0,51 gdzie był dołek po dywidendowym rajdzie również niema co liczyć bo rozgrywający boi się że kolejny raz utraci akcje.