- ZALOZYCIEL triggo nie dokupowal akcji za 1zl by ja ratowac. ZA 1 ZL nie uzywal swojej gotowki by kupowac akcje TRIGGO Oznacza to ze spolka jest prawdopodobnie w FATALNEJ sytuacji i szuka raunkowego kola u kogos inengo bo inside wie ze zjebal wszystko do dna.
- Mieli zrobic 3 kolowiec by zdobyc homologacje i minely 2 miesiące i nie zrobili nic. To rozklad i calkowita niewiarygodnosć
I teraz ma niby ktos kupowac po 6zlotych E2? wolne zarty. nikt zdrowy nie kupi.
Jedno jest pewne byly prezes bedzie sprzedawac po 6zlotych choc nie wiem czy to mozliwe bo OBRÓT AKCJAMI to 250zl dzisiaj! na bak ropy nie wystarczy!
- PENSJE SOBIE WYPLACAJA! SOWITE (ile zarabia byly prezes? B DUZO i nie kupuje akcji społki! ), i co ciekawe, byly prezes woli gotwke a akcje nie dokupywal po 1zlotych. Ja mysle ze bedzie sprzedawal co sie zwolni z lokupu za miesiac. a Leszcze neich kupują po 6 zlotych. on nie chcial kupowac po 1 zl.
Jedyny ratunek to jak ten byly prezes kupi teraz akcji za kilka milionow po 6zl. wtedy uwierze ze akcje sa co warte.Jak prezez nie kupowal po 1zl, oznacz to ze maja faceta dosc bo zrujnowal firme l ze akcje nie sa warte wiecej niz 1zl.