Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,29 zł , zmiana od tamtej pory: 1,94%
Zakończyło się DD dla Tribe czyli małe podsumowanie. Gra na obniżce 25% osiągnęła max peak graczy na poziomie 113. Sprzedaż mocno ruszyła i w szczytowym momencie gra znajdowała się na 382 miejscu globalnej sprzedaży Steam. Osobiście spodziewałem się większej przeceny gry i liczyłem na przebicie się do top 300 mimo że miejsce zależne jest od przychodu, a nie ilości sprzedanej gry. Nie dowiemy się która droga okazała by się właściwszą. Mimo wszystko wynik nie jest zły, a promocja trwa dalej. Oglądalność gry na żywo momentami była dość duża, więc może sprzedaż utrzyma się na zadowalającym poziomie ale to już nie będą te poziomy niestety. Przy okazji promocji DD można było się dowiedzieć że gra na konsole wyjdzie w 4q i że do gry zostanie dodany tryb co-op. Patrząc na rodzime GH od Creppy Jar i MD od Render wydaje się że to właściwa droga ale jak to zawsze bywa ,czas pokaże. Pozdrawiam wisielców podobnych do mnie i szczęśliwców którzy mogą kupować akcje w obecnej cenie.
  • Tribe DD Autor: ~Pradawny
  • Re: Tribe DD Autor: ~aaa
  • Re: Tribe DD Autor: ~Pradawny

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.