Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,25 zł , zmiana od tamtej pory: -6,93%

Torpol walne a Mirbud

Szukam odpowiedzi na pewne pytania i coraz mniej się dziwię czemu to leci i leci. Jeśli dobrze widzę i czytam sprawozdanie z walnego torpolu w którym mirbud ma 10% udziałów a nie wysyła nikogo ze swoich przedstawicieli na walne no to ja już nie mam innego określenia jak powiedzieć genialny Janusz biznesu? Nie wiem może kogoś wysłali a nie powiedzieli że mają 10%, bo póki co sprawozdaniu stoi że tam mirbud nie było? Komedia śmiać się płakać? Co to ma być? Może na najbliższej konferencji wypada jasno zapytać zarządu o co chodzi w końcu to też nasze pieniądze? Nie chce się Jurkowi to niech się pozbędzie udziału sprzeda może ktoś przynajmniej będzie normalnie zarządzał tą firmą?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRBUD 0,67% 10,47 2026-06-05 17:00:00