Od kilku lat za literami PBG stoją na + tylko/aż akcje Rafako a cała reszta to kupa wierzytelności przekraczająca wielokrotnie ten pakiet i generowane co miesiąc grube dziesiątki tysiecy na obsługę URZĘDASÓW którzy z ramienia szeroko pojętych wierzycieli oraz również akcjonariuszy "powinni" jak najefektywniej doprowadzić do zamknięcia tematu czyli likwidacji majątku i wyczyszczeniu sytuacji. Z jakiegoś dla mnie nie zruzomiałego powodu ten URZĘDAS nie robi nic a wręcz przeciwnie stoi okonim za pozbyciem się akcji Rafako i powiększa długi tej nazwy. Jedynym wytłumaczeniem jest to że działa w porozumieniu z głównymi wierzycielami czyli Bankami a one robią szacha próbując coś więcej wycisnąć. Na szczęście chyba ta tragifarsa dobiega już końca i na szczeście ja jestem od dłuższego czasu z bardzo niską ceną wejścia udziałowcem Rafako. Wy biedne Rurki zostaniecie dokładnie z ZEREM i podziwiam to że są jakiekolwiek argumenty że wam coś skapnie z kasy za akcje Rafako:) Pamiętajcie, że z 3gr na 1gr to jakieś -70% a z 3gr -> 0gr to -100%.