Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,17 zł , zmiana od tamtej pory: 17,65%

To się nie uda po 0.18

Pierwsze akcje kupiłem 19.08.10r po dobrych wynikach 2 kwartału przychody wyższe o 83% i 1.1mln zysk netto spółka się rozwija.W dzień wyników akcje kosztują 14-16gr prawie nie ma reakcji kursu.3kwartał przychody zysk duży,kapitał własny 3.7mln wzrost akcji śmieszne 15-18gr i trend boczny do10-01-11roku.17-19gr . 4kwartał 47% wyższy przychód, 1310% zysk netto,kupowałem przed wynikami 10-01-11r przy wzroście do 26gr ale w marcu 9-ego było już16gr .Zyski fajne ale nikomu nie zależało podciągnąć kursu nawet ze spółek będących akcjonariuszami spółki Pro Service Andrzejowi Kaczyńskiemu i Panu Kłosowi.Byli jeszcze MKS Sp i Euro -Industry. Swoje dostali nie trzeba się czepiać, a ja na dzień dzisiejszy akcje po 18gr więcej nie pójdzie,bo zaraz po w miarę dobrych wynikach ogłoszenie wezwania stop klatka hehe 18gr.A tu mamy ustabilizowane przychody prawie 40mln, zysk netto stabilny ostatnio prawie bańka,kapitał własny ponad 20 mln.CO tu dużo pisać przerąbane to tylko NC ,a cwaniak Morpol zrobi co zechce ,sprawiedliwość może jest na tamtym świecie HA.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EPIGON 0,00% 0,20 2016-04-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.