Zadam wam podstawowe pytanie;
Skoro taki nwa, uv* i wariat byli na walny i pisza wam ze jest ok, wrecz cudownie i ze sa pewni przyszlosci spolki, wysokich kursow, oraz przejscia na glowny rynek
to nie dziwi was dlaczego nie kupuja akcji, no przeciez jest tanio, przyszlosc ma byc na 100% zlota, no przeciez nie wierzycie ze nie maja juz grosza aby dokupic, napewno takie byznesmeny trzymaja w skarpecie miedziaki WIEC DLACZEGO NIE KUPUJA????PRZECIEZ JEST TAK TANIO A BEDZIE ROZOWO no przeciez jest to co najmniej bardzo DZIWNE, byli na walnym i slyszeli zapewnienia z pierwszej reki to takie byznesmeny maj dostep online do gieldy i zamiast kupowac to poszli sobie na obiad (Pewnie sie zastanawiali jak was omamic aby upchnac goracego kartofla)
chcialbym kogos pozdrowic ale wszyscy tutaj mnie szykanuja i wyzywaja za to ze wyrazam swoje mysli, staralem sie nie wciagac w obrazajace potyczki, zadnego cham nie bede przepraszal i nie mam zamiaru tu czytac zadnego postu i nie czekam na zadna odpowiedz, mam nadzieje ze niektorych to zastanowi.