Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,48 zł , zmiana od tamtej pory: 22,66%

To jest niewiarygodne! Do Vincenta

Człowieku ty masz jakąś obsesję, na moim punkcie! 21 grudnia 2024 poleciałem na wyprawę do Ameryki Południowej. Wróciłem tydzień temu. A ty cały czas o mnie albo do mnie piszesz. Każdy jeden wątek to Helmut to Helmut tamto. Nie chce mi się w każdym tym jednym wątku (a są ich setki) tobie odpowiadać. Serio ty myślisz że ja nie mam nic innego do roboty w tak pięknych miejscach świata, jak zajmować się twoim słabym życiem? Ale ty moim musisz jak widzę. Jakiś czas temu obiecałem sobie że będę tutaj dużo rzadziej wchodził, bo tutaj już nic się nie wydarzy wartego uwagi. Wpadnę może przy publikacjach raportów, ewentualnie jakiś ciekawych ESPI i pod koniec roku no i może 1 kwietnia żeby się z ciebie pośmiać. Więc nie schlebiaj sobie. Widzę że tutaj po staremu papier się trzyma mocno a ty razem z nim, więc tylko tak dalej. Pewnie już czwarty garaż na te Ferrari budujesz :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OZECAPITAL 2,61% 0,59 2025-09-11 13:20:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.