tylko jeszcze wielu żyło nadzieją. Na wiosnę pisałem że gra idzie na czas i nikomu oprócz drobnych nie zależy na wznowieniu. Matyjas zgarnął kasę i sprzedał akcje Devo ma jakiś tam majątek który pozostał a drobni papier toaletowy. Ja pogodziłem się z strata kasy już kilkanaście miesięcy temu. Szukać sprawiedliwości chcecie???? szukajcie tak jak wielu szuka z ambera czy innych. Matyjas miał być ścigany i co??? zapomnijcie. Devo kręci teraz na innych spółkach. Stępniewskiemu jeśli macie okazję to naplujcie w twarz. Jedyne do czego można się przyczepić to dwu dniowe odwieszenie dla kogoś z giełdy aby wyzbył się tych akcji. Temu możecie się przyglądnąć jeśli macie takie możliwości. Giełda nasza a zwłaszcza NC to jeden wielki syf. Giełdy światowe bija kolejne rekordy a nasza nawet nie spróbowała się odbić. My jesteśmy tu robieni na szaro nie ma kontroli nie ma kary więc nie dziwcie się że zagranica omija naszą giełdę szerokim łukiem. Pozdrawiam i życzę sukcesów zwłaszcza w życiu codziennym.