Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,76 zł , zmiana od tamtej pory: -61,18%

To bedzie niebawem w okolicach 2-3 zł a dłaczego ?

30 % idzie dla True ! ! ! 30 % !

Movie tak naprawdę na czysto na poszczególnej grze zarania około tej kwoty po uwzględnieniu kosztów . pewnie cos koło tel liczby. Zobaczcie jakie nakłady były na dds. tutaj tego nie ma. MAJSTERSZTYK !
True nie ma kosztów związanych z :

- dystrybucja
-marketingiem
- produkcja ( cześć jest z gry dds)

a cały zysk czytałem gdzieś ,ze 30 % idzie do True bez żadnych kosztów gdzie NRCOS będzie się sprzedawał kilkukrotnie więcej ! ! !

Przypominam ,ze to True dostał zgody od Netfluxa na użycie nazwy , znaku, Pedro Pascala itd.

to jest majstersztyk o czym się przekonasz ale pewnie jak papier będzie latał na złotówkach

Pokazcie mi społke z GPW I NC która ma prawo używać nazwy NARCOS i wizerunku Pedro Pascala ????

w ogole czy jest taka spółka z grami na świecie ????

te pozwolenie jest warte mln dolarów.

tak wiem, powiecie ,ze naganiam ale to jest moje zdanie i pisze je na forum. Spółka pójdzie mocno do góry i nie ma innej opcji i przypomnę sie z tym postem juz niebawem . A moze jakis Małolat dzieki temu wpisowi zarobi sobie na wakacje ? cieszyłbym sie ale doświadczonym radze przeanalizować ZA które ida w tym momencie za ta społka i jej specyficznym położeniu i " wjechaniu " na salony .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TRUEGS 1,72% 0,29 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.