..nie dlatego, że okazały się mieć jakąś wartość, ale wtedy jeszcze było tu nieco więcej merytoryki i znacznie mniej błędów ortograficznych.
Wówczas nawet przez chwilę zdarzało mi się czytać teksty Lu4xigi, Qgena,, czy jakie tam alter ego.
Ostatni dobry tekst miał "Jo" po wynikach 2Q. Może inne po prostu nie wryły mi się w pamięć
Spółka nieco podupadła ostatnio moiralnie. Akcja z ostatniego tygodnia była nieco żenująca. Nie zgodzę się, że do 1 .12 ktoś mógł ją przewidzieć, a w dodatku szczur puszczony w espi został następnie zdementowany - więc tym bardziej nie ma tu logiki, którą można było przewidzieć.
Nie lubię spiskowych teorii, ale jeżeli miałaby być przeprowadzona "brzydka akcja patroszenia leszczy" to właśnie tak zapewne wyglądałby jej sceniariusz. Akcje spadły poważnie wobec dobrych wieści wynikowych (dobrych, choć pewnie liczono na więcej).
Rynek tymczasem długo wyceniał ryzyka, a spółka nie stała w miejscu i ograniczała koszty oraz nadrabiała zamówienia.
Kolarze także są w plecy, gdyż najpewniej niektórzy robili zakupy już w okolicach 15.00, potem uśredniali 10% niżej, a to nadal spadało. Jeżeli mieli kasę w czwartek rano - to mogą liczyć na fajny zysk, ale na razie też chyba wiszą.
Przy okazji, "ktoś" pisał o uciszeniu krzykaczy. (mrugnij proszę, gdybyś także mnie miał na myśli)
Nadal uważam, ze wykresy się niewiele tu przydają, choć kibicowałem Realiście Vel .. żeby się mu ten trójkąt wybił :)
Ostatni tydzień pokazał trochę żenady ze strony spółki, jednak przed nami kluczowe 2 i pół miesiąca.
Insiderzy kupują, a na torach przeważnie 350-400 składów.
Pierwszy stopień 29.12. Znacznie ważniejszy będzie początek lutego a zamknięcie pewnego etapu może być 27.02
Udanych decyzji!