Obecny rok bedzie prawdopodobnie nalepszy pod względem przychodów ( jest szansa na dojście do 110 mln ).
Zarząd w swoich "wizjach " widzi rozwój spólki do max 120 mln rocznie . Dalej bez inwestycji ( strategiczny inwestor ?) nie ma co liczyć na dynamiczny wzrost przychodów. W ostatni (pólrocznym raporcie ) w przepływach z inwestycji jest zapisana kwota bodajże ok 7 000 000 zł - tyle firma zainwestowała jak pisza w ubrania osobiste ( cokolwiek to znaczy - wynajem ?) , remonty .
Wydaje mi sie że spólka osiaga max swoich mozliwosci - czyli następny rok będzie się dusiła , o ile nie będzie inwestowała w nowe projekty , strategicznych partnerów. W/g mnie nie ma żadnych szans na ruszenie kursu , jesli nie pojawi sie informacja o partnerze strategicznym i inwestycjach.
Spólka zatrudnia prawie 500 osób co jest bardzo pozytywnym sygnałem , negatywnie odbieram jednak tylko kilkuprocentowy wzrost przychodów i kilkudziesięcioprocentowy wzrost liczby pracowników , nie tak powinno to wyglądać.
Pytanie czy zarząd szuka inwestora strategicznego , czy poprzestaje na tym co ma .