Forum Ogólne

Szulkam partnerow do biznesu

LED
Bizness na miare 21 wieku.
Zalozylem holding. Wlascicielami sa udzialowcy i powoluja rade nadzorcza. Potrzeba sporo kapitalu dlatego zapraszam sporo ludzi.
Holding bedzie importowal duze ilosci podzespolow i gotowych elemntow do Polski i calej Europy.
Ekrany, w calosci i elementy do skladania
Zarowki
Swietlowki
Paski
Neony
I cala game roznych gadzetow.
Kazde wjeksze miasto bedzie mialo swojego przedstawiciela na zasadzie franczyzy.
Franczyza bedzie podzielona na kilka frakcji.
Duza dla tych co ich stac na ekrany i cala game, mniejsza dla tych ktorych stac na srednia game towarow , i mala, zalozmy kilka produktow.
Budujemy wlasna marke na wszytkie produkty, dajemy wieloletnia gwarancje i servis.
Franczyza duza min 500.000.00 euro net worth i odpowiednia baza . Koszt zakupu franczyzy 100.000.00 uro.
Srednia 100.000.00 euro i odpowiednia baza. Koszt zakupu 25.000.00 euro.
Mala 10.000 net worth i koszt zakupu 2500 euro.
Calosc dziala pod nadzorem Holdingu. Wejscie do holdingu musi kosztowac kazdego okreslona sume, nie jestem do konca zdecydowany, mysle ze oklo 100.000.00 euro i musi byc co najmniej 5 partnerow. To daje szanse na mocne negocjacje z Producentem i mozliwosc zdominowania rynku i wyelimnowania konkurencji na zasadzie ceny i oferty. Po prostu przestanie sie oplacac jechac do chin i kupic sammemu.
Oczywiscie ja jako pomyslodawca chce byc CEO, do czasu az znajdzimy kogos kto mnie zastapi.
Oczywiscie che byc zabezpieczony na rozne sposoby, . Headquoters bedzie w Honk Kongu, filie w calym swiecie.
Ja oferuje wiedze na temat LED, znam nie tylko produkty, producentow ale mam rowniez szeroka game pomyslow i plan jak je zralizowac. Jestem w Chinach znam rynek, mam konkretny concept i jestem absolutnie pwny sucesu.
To przedsiewziecie zdominuje. Zyski sa gwarantowane przez dlkugi czas.
Warunki finasowe sa do przealizowania, liczy sie dla mnie generalny concept.
Peter Calka
calkapeter@gmail.com