tak swistak ma ubaw, jak wiele innych mialo , ktorzy zakonczyli „romans” ze spolka ale dla duchowej uczty codziennie wchodzili na forum i pograzali sie w swiat wirtualnej rzeczywistosci i3D: czytali komentarze na forum...co tam komentarze, to byly opowiesci o klondike, wzrostach nieziemiskich, kontraktach, neofitom nawet nie przeszkadzaly przepowiednie audytora kasandry i krytyczne sprawozdania finansowe i z drugiej strony wierzyciele spolki, ktorzy czekali, czakali , brali po troszczke, sluchali , po cichu bez komunikotaow byli splacani,niesplacani, ”wprawadzani wblad/oszukiwani” i......role pierwszoplanowe zarzad i3d -i ich najdluzszy produkt wirtualnej rzeczywistosci czyli sama firma i3D SA- ktory chce jak zawsze dobrze ale zawsze konczylo sie inaczej, od paru lat nie stosuje sie do zasad/regulaminu/prawa obrotu akcjami, obligacjami w imie sukcesu i3D i wszystko zwalajac na brak pieniedzy, pieniedzy, pieniedzy , bez zrozumiemia interesow obligatariuszy i akcjonariuszy, lawiruje miedzy komornikami, sprawami, zajeciami........a byli to tacy uczciwy i mili ludzie.......na koniec wygral realizm zyciowy i zaradnosc ksiegowego. Dziwi mnie, ze nikt jeszcze z obecnych forumowiczow nie wyslaw zawiadomienia do prokuratury / KNF. Pozdrowienia serdeczne dla wszystkich ktorzy dali mi plynnosc i droga wiedze; maklera z domu....,, spekulantow, jestem pelen podziwu dla waszej znajomosci funkcjonowania new connect i zachowan tlumu.