niecałe dwa lata temu podjąłem się współpracy z Swistrust swistrust.com z tymi.. gnojkami oszustami.. nie mogę tu ich inaczej nazwac bo to powazne forum, ale uwierzcie całą wiązanką moge opisywać to co przeżyłem...
Swistrust obiecywali mi gwiazdki z nieba, a że byłem w trakcie szukania mieszkania to pokusiłem się o pomnożenie kasy żeby zaimponować żonie i kupić nam wymarzony dom. Straciłem 50 000 dolarów, wygenerowane było 3x więcej niż zainwestowałem więc płaciłem jak głupi wszystkie podatki i inne dodatkowe koszty którymi mnie zastraszali zeby zobaczyc pieniadze, nagle wszystko zablowane... a to był dopiero początek, branie pożyczek na mnie, wtedy zaczął się koszmar..... dla mnie i dla całej rodziny. Nawet nie wyobrażacie sobie co przeżywaliśmy kiedy komornik pukał nam do drzwi.. Uważajcie prosze na swistrust to scam. Zachodziłem się myślami jak odzyskać pieniądze od swistrust, szukałem pomocy wszędzie. Wydawałem kupe pieniędzy na kancelarie, które tylko żyją z takich jak ja i nic nie robią w sprawie oszustów tylko udają. Ale nie martwcie się, jest szansa dla was, u mnie wydarzyl sie jakis cud. Kolega który od lat inwestuje polecil mi jedną z kancelarii, która odzyskała mi pieniądze, a sami wzięli wynagrodzenie dopiero po wygranej sprawie, wzbudzili moje zaufanie mimo, że się bałem i sparzyłem dwa razy z podobnymi kancelariami. Głowa do góry, może dla was tez jest nadzieja. Pisze to bo wiem jak trudny czas musicie teraz miec, wierze w to, ze tez odzyskacie pieniądze. Trzymam kciuki kochani, trzymajcie sie tam