Forum Giełda +Dodaj wątek
tak sobie czytam te posty "subgeniusza" i zaczynam sądzic ze ten gostek to ma chyba z 200 000 szt tego skoka i sie zablokował na półce - albo tak perfidnie nagania jak "inwestorS.A" na forum parkietu

i powiem ci jedno subgeniuszu

im mniej bedziesz naganiał a bardziej napiszesz cos merytorycznego np o AT albo MACD albo o RSI tym szybciej urosnie nam ten skok

bo tak leszcze na giełdzie są
ale większosciowo maja strate i przy takim rynku i takiej nagonce jaką robisz to cieżko bedzie zeby kupili a jak napiszesz cos mądrego to niejeden przemysli i kupi

tylko czy stac cie na cos mądrego poza wypisywaniem bzdetów o butelce koniaku zeby ci przysłali jak poleci do góry....

wiekszosciowo prowadzisz konwersacje sam ze sobą

jak masz pisac głupoty to nie pisz nic przez kilka dni no chyba ze ktos o cos zapyta na forum a zobaczysz ze bedzie lepiej

a teraz do rzeczy....

ja tez widze ze ktos pomalutku skupuje i wystawia równiez małe pakieciki po 2 kilo do sprzedania po troszke wyzszej cenie zeby kurs nie odleciał tak jak ostatnio tym sposobem płosząc resztki tych co jeszcze nie oddali i sie wahają co zrobic

moim skromnym zdaniem przechodzimy stabilizacje w trendzie bocznym ubijając wsparcie bo jak widzimy od tygodnia co na parkiecie napisałem ze ponizej 7,50 to juz pies z kulawą noga nie chce oddac a ci co oddaja ponizej 7.50 swoje pakiety w liczbie od 100-300 szt juz nie moga ich odkupic nizej co gwarantuje ze odkupia po wyzszej cebnie jak tylko lekko wystrzeli

czyli juz po 8 bedą ostro wracali do papieru co z kolei gwarantuje na podjazd do 9.20 pln gdzie mamy w tej chwili opór moze nie jest jakis wielki ale jest z kolei przebicie 9.20 na close gwarantuje nam podbitke w okolice 12-14 pln

sorry za słowotok bez kropek ale ja juz tak mam
konczac tym dobrym akcentem zycze wszystkim by do swiat b.narodzenia patrzyli na skok w cenie okolo 20 plni cieszyli sie zyskami bo uwazam ze ten nr z bankiem wypali tylko info jest trzymane pod rajd sw mikołaja i przeczekanie korekty w USA KTORA MA WLASNIE MIEJSCE

czekam na sensowne wypowiedzi posiadajacych papier lub zamierzajacych go kupic w niedalekim czasie

pozdrawiam

javion z forum parkietu

ps. mam 100% potfela w skoku jest to 20 000 szt po sreedniej 7,90 za sztuke skupionych przed wyskokiem ostatnim na 9.20 pln
czekam na wyzsze ratingi naszego papierka i ponizej 16 pln go nie rusze nawet dla daytradingu :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
APLITT 0,00% 0,87 2017-01-31 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.