Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,16 zł , zmiana od tamtej pory: 748,77%

Strata w Pit-38

Ja mam 22 razy mniej akcji,mam pytanko jesli kupilem przykladowo po 40 groszy to straty juz nie odlicze,czyli zostalem wydymany 3 razy,raz ze stracilem ponad polowe,drugi ze straty nie odlicze,trzeci ze jest potencjal do spadkow znow na 20 groszy,a po czwarte nawet jak cos wzrosnie to bede musial podatek zaplacic od straty!takich jak ja jest wielu,trzymac sie z daleka od tej spolki,itp...,ten lub ci ktorzy dopuscili sie takich walkow zaplaca za to wczesniej czy pozniej,na szulerni daleko nie zajada i czyjes krzywdzie,karma wraca,mi tam nie zalezy bo duzo nie mam ale uwazajcie!.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATLANTIS 5,77% 1,38 2026-06-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.