Sprawozdanie za I kwartał 2024 str. 28. „Na dzień raportu spółka Two Horizons otrzymała łączne wynagrodzenie w wysokości 5,25m PLN.” Za Hotel Renowator. Koszt produkcji przez Two Horizons to ponad dwie bańki, pisałem już o ty ŁGARZU, który tutaj siedzi przecież bezinteresownie 24h na dobe... . W sprawozdaniu za rok 2023 str. 61 „Zarówno Grupa, jak i spółka The Dust zakończyła rok z ujemnymi wynikami finansowymi. Jednak warto zaznaczyć, że jedyna spółka, która zakończyła pracę nad projektem i rozpoczęła (tutaj Kubuś czegoś nie dopisał) jego zakończyła rok pozytywnym wynikiem finansowym w wysokości około 2,5 mln złotych” . To o tą kasę mi chodzi, miała być na nowe gry i gdzie są, nie wiem. Nie bredź że sprzeniewierzyli jakieś środki od inwestorów tj. Focusa, dostali określoną kasę na grę (Focus zaproponował tyle a Two Horizons się zgodził, to że zrobili taniej to na ich plus), a to że produkcja wyszła znacznie mniej to nie żadne oszustwo, bo gdyby było, to pewnie FOCUS w przeciwieństwie do ciebie założył by sprawę w sądzie ty leszczu. Ty boroku nigdy żadnego biznesu nie prowadziłeś i nie rozumiesz podstawowych mechanizmów jakie występują w świecie biznesu. A tak w ogóle co ty tutaj robisz jeszcze ŁGARZU?