pozdrawiam kupiłem za 0.07 .0.08 mam czas poczekam uważam że firma złotko i niezamierzam sp po cenie zakupu mam czas poczekamy może 0.40 bo tu jak wystrzeli to jak rakieta nie grosze jestem tego przekonany niema powodów bym tracił i sp. po niekorzystnych cenach gdyż kazdy sie zemna wpełnii zgodzi że firma jest ok jedyny mankament lub można ująć to na plus jest dużo papiera czyli nie dla psa kiełbasa myśle o spekulantach jeżeli ktoś wejdzie to konkretny i poważny .Druga sprawa wszyscy tak samo jak ja wiecie że to kwestia czasu czyli proste sprawy nawet rozpoczęcie budowy itd gdzieś nawet spotkałem sie z opinią przesuniecie dlatego bo inwestorów jest wiecej niż jeden uważam że firma jest OK jest w polsce niż demograficzny zamykaja szkołu coraz mniej dzieci starzejemy sie co do serenit niemam żadnych watpliwości zarabia na siebie 20mln papiera ma Alians a że kurs taki słaby może to okazja żeby to kupić zastanówcie się może kto dzisiaj kupi za rok będzie milionerem gorąco pozrawiam akcjonariuszy serenit