Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,91 zł , zmiana od tamtej pory: 2 502,63%

Spółka przeinwestowana

Wg mnie Spółka jest przeinwestowana. Zbyt dużo łatwego pieniądza(dotacje) bez odpowiednich analiz opłacalności inwestycji.

Bardzo mi się podoba idea Mo-Bruk ale obawiam się że zbyt ambitnie podeszli do tematu gdy rynek nie jest jeszcze gotowy "zapełnić" zakłady Spółki.

Patrząc na wartość aktywów Spółki wierzę i ufam nadal że skokowo dopasują się do nich wyniki finansowe bo jak nie to trzeba by wg mnie pewnie poważnie pomyśleć nad dezinwestycjami by odciążyć bilans.

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOBRUK 0,14% 358,00 2026-02-25 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.