Straszne emocje u niektórych komentujących. "czekam na 2.30" albo "5pln w sierpniu". Nawet te komentarze nie są śmieszne. Nie wiem ile będzie w sierpniu albo kiedy bedzi 2.30, ale nie dziwię się małymi obrotami. W sytuacji kiedy polski rynek jest na dnie, wig20 na
poziomie poniżej 1700pkt, cały szeroko praktycznie traci od miesięcy i jest przeceniony o 20/30 czy 40%, a my skrupulatnie powoli od dłuższego czasu tylko góra z przystankami, perspektywą na poprawiające się wyniki z kwartału na kwartał i sowitymi dywidendami w przyszłości, które w porównaniu z ostatnią będą będą w zasadzie nie do porównania to jestem spokojny. Siedzę, obserwuję i żałuję, że nie miałem wcześniej więcej kasiuty żeby wziąć więcej. Siedzę teraz z exolem i xtb i tylko czekam na poprawę sentymentu, na pozytywne doniesienia, może jakie uspokajające info ze wschodu i jak się skończy negatywny pogląd o naszym regionie i napłynie kapitału to exol też urośnie jeszcze sporo, a biorąc pod uwagę na jakich jesteśmy poziomach bo wycena polskiej giełdy to śmiech i prędzej czy później zostatnie to dostrzeżone i ruch się zacznie. I szczęście tego co będzie miał pozbierane aktywa na niskich poziomach które mamy teraz. Pozdrawiam cierpliwych i wiedzących po co są na tym papierze.