Aktualnie sytuacja przedstawia się następująco:
- Mam kontakt mailowy z 12 osobami
- Zlecenia wystawione zgodnie z umówioną instrukcją to 309 983 sztuk
- Osoby, które zadeklarwały ilość akcji tylko w mailu bez wystawiania ich to 69 210 sztuk
- Mam 749 sztuk, które wpadły mi w tym tygodniu jeszcze niewystawionych
- Około 8000 sztuk dokupię do końca sierpnia.
- Mam deklaracje innych na zakup kolejnych 40 000 sztuk w sytuacji, gdyby porozumienie powstało
- Janusz deklarował na forum Bankiera, że wystawi swoje 27 400 sztuk, ale na razie takiego zlecenia nie widzę, nie liczę też tego w deklaracjach mailowych (nie mam jego maila)
- Obywatel M deklarował posiadanie 20 000, ale nie wiem czy to wystawił (chyba nie), nie mam też kontaktu mailowego
- Jeden akcjonariusz znaleziony na forum Stockwatch, który jest zainteresowany akcją, ale na razie nie chce ujawnić stanu posiadania, podobno dużo nie ma (cokolwiek to znaczy)
- Jeden akcjonariusz z forum Bankiera z ilością dość dużą w porównaniu do innych, obserwuje rozwój sytuacji ale prosił, aby go na razie nie uwzględniać.
- Kilka czerstwych żartów Pedro i Wujka
Jak wspominałem decyzja czy wchodzimy w to jeszcze nie zapadła, choć myślę o tym. Na początku sierpnia jak skończą urlopy ma do mnie wrócić SII w tej sprawie, zobaczymy co powiedzą, wiele od tego zależy. Myślę, że do końca sierpnia decyzja zostanie podjęta. Zapraszam do kontaktu innych. To naprawdę na razie do niczego nie zobowiązuje: mastersiaki@vp.pl