a JUTRO/POJUTRZE ZJAZD w dół... nowa strategia, term sheet, obietnice...
tak na tej spółce od pełnego roku! I skoki spadki kursu!! Uważajcie
taka sama akcja była 2 czy 3 tygodnie temu, nagle... pełno wpisów, że to już, teraz, rakieta....
Wierzcie lub nie!!! TO SAMO PISAŁEM NA SPÓŁKACH typu MEDCAMP.. niecały rok temu kurs 14-16 zł i pisali jak szaleńcy na forum... że będzie 40, 100, 200 zł... pomimo wzrostu już wcześniej nagle na małych obrotach oczywiście o 4000%!
Gdzie macie rozum.... wiecie jak mnie obrażali, że na pewno nie mam akcji, że mi pociąg odjechał, peronowicz... znacie to skądś????
ZNACIE ZNACIE!! wiecie po ile jest medcamp teraz ???!!!! po 2,50 zł... Stracili 4-5 razy, po 500% ludzie stracili...
LABOCANNA to samo i wszystkie spółki konopne typu hemp... i inne śmieszne twory, gdzie prezesi nic nie produkują oprócz lipnych info i fikcji... medcamp i spółki ciszewskiego to samo... i słynny columbus... nagle ma stratę!!!??? CO??? Jak to możliwe?
PrzecieŻ January Wam da zarobić, to taki dobry samarytanin, uczciwy inwestor...
Zejdźcie na ziemię! Oni troszczą się o siebie tylko i wyłącznie. Powiem więcej, jak ma zarobić a ty masz chociażby 5000 jeszcze stracić, a on zarobić na fejs newsie o jakimś kontrakcie... np. 5 mln złotych... to te hieny poczekają dzień, dwa, żeby nikt nie zarobił, tylko Oni... to mają już wpisane w geny.. dlatego ten świat jest jaki jest i jest coraz gorzej, kasa, oszukiwanie, lawiracje, chytrość... i ciągle za mało mają....
już jutro info, dziś ale po sesji, info... kupujcie rakieta odlatuje... w kosmos w pi sss du!!!
Podziękował... spekuła niskich lotów, ale i inwestory słabe żeby ciągle się nacinać a za tydzień będą pisać, że się dali naciągnąć.
Ludzie kto Wam to pisze na tym forum kto??? Byle kto może siedzieć i wypisywać działające na wyobraźnie teksty...
I to nie dotyczy tylko tej spółki... tak się dzieje na 90% spółek...
oto właśnie Polska!!! I pisanie portali jak ten i inne... ile to się na giełdzie zarobiło... kto zarobił?