Przyglądałem się z boku LSI .... i wciąż obserwuję, Za IV kw spółka miała tylko 110 tys zysku ... spadek r/r ponad 80% ... a 4 kwartał z reguły jest najlepszy dla informatyki, po drugie średnia 6 miesięczna wynosi 3,50 .... dziś kurs ją pokonał na rekordowych w historii obrotach ...dla mnie to bardzo negatywny sygnał ... rozumiem panika jakby rynek spadał z 2-3 % ... ale rynek był spokojny .... więc wywali wiedząc dlaczego to robią ....
niektórzy piszą że kurs wzrośnie do 6 czy 10 zeta ... Średnie obroty na tej spółce to 4 tys akcji ... w ciągu dwóch dni wywalono 140 tys akcji od 3,85 do 2,99 ... nie wspominając o tych co brali wcześniej po 4 ... chętnych do wyjścia choćby na zero nie brakuje ...
na parkiecie pewnie jakiś zdesperowany akcjonariusz założył nowy nik (niejaki Władca i co 2 minuty pisze posty o spólce że wzrosnie na 10 ) Kolesiowi nawet wstyd pisać pod starym nickiem. Nie wiem ile wtopił, ale z jedo desperacji wynika, że dużo ...
Sygnał kupna pojawi się dopiero po wyraźnym przebiciu 3,50
i jeszcze jedno w styczniu Siewiera odwołał wiceprezesa Tarnowskiego ... teraz jest bez funkcji ... a ma (miał) 300 tys akcji ... objętych za darmo za opcje ...