Koleżanki i Koledzy,
Siedzę na tym papierze od marca, kupowałem - sprzedawałem i w sumie po wszystkich operacjach wyszedłem na lekki +.
Mam kilkaset "kilogramów" tych papierów ze średnią 4,5gr. Dziwnym trafem kłopoty zaczęły się kiedy ważni ludzie wiedzieli już że dokona się zmiana władzy... potem zawiesili z powodu braku raportów...
Pamiętam jak kiedyś widziałem w teleexpresie, że minister zdrowia (wtedy arłukowicz) podpisał kontrakt na pilotażowy program z wykorzystaniem urządzeń i aplikacji identycznych to tych proponowanych przez Colo :)
Wtedy pomyślałem że czas zamknąć papier w najdalszej szufladzie i poczekać cierpliwie na rozwój wydarzeń.
Tak też zrobiłem :)
Myślę sobie, że nie pozwolili już odchodzącym władcom na kolejne "zegarki" bo wiedzieli jaki potencjał jest w tej firmie - teraz czekają na zegarki dla siebie :)
Nie ustawiam się w kolejce na "S"... poczekam i jeszcze dobiorę jak się uda po 2/3gr dla ulepszenia średniej i znowu zamknę w szufladzie...
Nie zaglądałem tu od wielu miesięcy i taki prezent na koniec roku . . . może za rok będzie kolejny?
Tego Wam i sobie życzę :)