Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,57 zł , zmiana od tamtej pory: -57,70%

Smutne, ale prawdziwe

Nareszcie, dziś się pozbyłem ostatnich akcji, które trzymałem kilka lat. Ogólnie wyszła mi dość bolesna strata, bo kupowałem na wiele wyższych poziomach na owczym pędzie. Nie będę się rozwodził, jakie miałem powody zakupu. Mam nauczkę i to kosztowną, a jedynie czego żałuję, to czasu. Nie sprzedałem wcześniej, bo spółka według mnie naprawdę dobra i dobrze funkcjonuje i liczyłem że znajdzie to odzwierciedlenie w rosnącym kursie. Mam wrażenie, że na każdej innej spółce, każde info które tu na kursie jest neutralne byłoby powodem dużych wzrostów. Niestety, wg. mnie wygląda że komuś bardzo zależy na trzymaniu kursu w ryzach. Bez sensu kopać się z koniem i to wg. mnie dużym koniem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKIPA 0,67% 1,51 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.